daisy

Staż : 5252 dni
Ranking ogólny : 68.
Fundusze : 47 013 964 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń luzytański Gniada
13:30
Energia
32%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 7414.27

Wytrzymałość
383.3935
766.79
Prędkość
586.965
1173.93
Ujeżdżenie
997.02
1994.04
Galop
677.155
1354.31
Kłus
874.915
1749.83
Skoki
187.6885
375.38
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 10 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 161 cm
Płeć: ogierWaga: 522 kg
Maść: Gniada Urodzony: 16.06.2018
Hodowca: DOLCEVITA Zarobki: 2 447 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 01600
Zawody w ujeżdżeniu 02140
droite
Potencjał genetyczny Suma: 6219.27
Wytrzymałość703.62  Galop1120.81
Prędkość977.47  Kłus1446.64
Ujeżdżenie1645.11  Skoki325.61
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
703.621
703.621
Prędkość
977.474
977.474
Ujeżdżenie
1645.11
1645.11
1645.11
Galop
1120.81
1120.81
Kłus
1446.64
1446.64
Skoki
325.614
325.614
Ten koń ma 565 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O 1645.11 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja