Maja333

Staż : 3136 dni
Ranking ogólny : 420.
Fundusze : 56 221 942 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 998.44

Wytrzymałość
20.811
41.62
Prędkość
248.76
497.52
Ujeżdżenie
82.4365
164.87
Galop
112.2465
224.49
Kłus
13.589
27.18
Skoki
21.3785
42.76
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 4 lata
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 163 cm
Płeć: ogierWaga: 491 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 18.04.2018
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 20 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 3828.07
Wytrzymałość551.07  Galop823.47
Prędkość850.28  Kłus310.03
Ujeżdżenie723.18  Skoki570.01
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-59.28
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
551.077
551.077
Prędkość
850.286
850.286
Ujeżdżenie
723.18
723.18
Galop
823.474
823.474
Kłus
310.038
310.038
Skoki
570.011
570.011
Ten koń ma 328 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Wskazówka nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja