Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Brudnokasztanowata
11:30
Energia
79%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 560.03

Wytrzymałość
1.5
3.00
Prędkość
67.822
135.64
Ujeżdżenie
86.8435
173.69
Galop
106.0465
212.09
Kłus
2.23
4.46
Skoki
15.5755
31.15
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 13 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 163 cm
Płeć: klaczWaga: 458 kg
Maść: Brudnokasztanowata Urodzona: 09.04.2018
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 212 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0001
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0001
Potencjał genetyczny Suma: 1129.94
Wytrzymałość144.71  Galop282.25
Prędkość245.21  Kłus62.50
Ujeżdżenie212.89  Skoki182.35
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
29.39
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Koń zniknął
Koń czystej krwi arabskiej
50.0%
Koń pełnej krwi angielskiej
50.0%

Jakość

Wytrzymałość
144.711
Prędkość
245.217
245.217
Ujeżdżenie
212.897
212.897
Galop
282.259
282.259
Skoki
182.355
Ta klacz ma 60 gwiazdek doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja