Cornucopia

Staż : 256 dni
Ranking ogólny : 3829.
Fundusze : 2 040 733 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Ciemnogniada
12:00
Energia
64%
Zdrowie
100%
Morale
91%

Umiejętności

Suma: 5825.25

Wytrzymałość
162.866
325.73
Prędkość
690.485
1380.97
Ujeżdżenie
625.07
1250.14
Galop
912.6
1825.20
Kłus
103.585
207.17
Skoki
418.0205
836.04
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 12 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: ogierWaga: 522 kg
Maść: Ciemnogniada Urodzony: 17.03.2018
Hodowca: Cornucopia Zarobki: 3 803 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0016
Wyścigi kłusem 01685
Biegi przełajowe 0242
Konkursy skoków 0463
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 5668.41
Wytrzymałość647.44  Galop1498.98
Prędkość1182.58  Kłus311.03
Ujeżdżenie1070.39  Skoki957.97
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
647.448
647.448
Prędkość
1182.58
1182.58
Ujeżdżenie
1070.39
1070.39
Galop
1498.98
1498.98
Kłus
311.039
311.039
Skoki
957.975
957.975
Ten koń ma 510 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

falabellaFalabella

prędkość: +8, ujeżdżenie: +7, galop: +9

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

KwO5668.41|| 1498.98 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja