Molasses

Staż : 2352 dni
Ranking ogólny : 1183.
Fundusze : 7 000 238 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Skarogniada
09:15
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 6161.78

Wytrzymałość
487.139
974.28
Prędkość
546.59
1093.18
Ujeżdżenie
709.71
1419.42
Galop
353.4365
706.87
Kłus
172.4215
344.84
Skoki
811.595
1623.19
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 20 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: klaczWaga: 494 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 20.03.2018
Hodowca: olicja257 Zarobki: 1 733 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0357
Wyścigi kłusem 0126
Biegi przełajowe 01679
Konkursy skoków 0036
Zawody w ujeżdżeniu 0111
Potencjał genetyczny Suma: 5088.26
Wytrzymałość804.51  Galop581.40
Prędkość905.27  Kłus279.36
Ujeżdżenie1173.83  Skoki1343.87
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Drakon Halls.
Matka: Gatto Wrzos
Koń holsztyński
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
804.517
804.517
Prędkość
905.271
905.271
Ujeżdżenie
1173.83
1173.83
Galop
581.403
581.403
Kłus
279.368
279.368
Skoki
1343.87
1343.87
Ta klacz ma 452 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Galtia nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja