Friskie

Staż : 81 dni
Ranking ogólny : 4900.
Fundusze : 69 346 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń achał-tekiński Cremello
13:30
Energia
74%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 4848.55

Wytrzymałość
784.934
1569.87
Prędkość
286.174
572.35
Ujeżdżenie
626.77
1253.54
Galop
147.1435
294.29
Kłus
49.398
98.80
Skoki
529.855
1059.71
Rasa: Koń achał-tekińskiWiek: 16 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 165 cm
Płeć: klaczWaga: 518 kg
Maść: Cremello Urodzona: 11.03.2018
Hodowca: Klaudia Daca Zarobki: 555 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Barrel racing 0220
Cutting 0210
Trail class 0003
Reining 0110
Western pleasure 0010
Potencjał genetyczny Suma: 5386.55
Wytrzymałość1432.31  Galop613.73
Prędkość908.14  Kłus294.91
Ujeżdżenie1120.46  Skoki1016.99
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
51.72
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: O 1431.31 | 83.27 Ovejas de Cornville
Matka: Koń zniknął
Koń achał-tekiński
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1432.31
1432.31
Prędkość
908.141
908.141
Ujeżdżenie
1120.46
1120.46
Galop
613.732
613.732
Kłus
294.912
294.912
Skoki
1016.99
1016.99
Ta klacz ma 482 gwiazdki doskonałości.

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

sellewestern2x2** Westernowe siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bridewestern2x2** Westernowa uzda

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

tapiswestern1x1* czaprak do jazdy Western

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K1432.31 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationwesternTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Westernowym.

Rozmnażanie

Informacja