.martula02.

Staż : 1345 dni
Ranking ogólny : 2496.
Fundusze : 14 625 770 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Gniada
10:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
91%

Umiejętności

Suma: 6267.55

Wytrzymałość
502.485
1004.97
Prędkość
564.78
1129.56
Ujeżdżenie
731.21
1462.42
Galop
340.755
681.51
Kłus
158.3585
316.72
Skoki
836.185
1672.37
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 15 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 171 cm
Płeć: klaczWaga: 491 kg
Maść: Gniada Urodzona: 21.01.2018
Hodowca: .martula02. Zarobki: 3 969 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0212
Wyścigi kłusem 0010
Biegi przełajowe 015103
Konkursy skoków 01469
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 5246.36
Wytrzymałość829.55  Galop599.37
Prędkość933.43  Kłus287.82
Ujeżdżenie1210.56  Skoki1385.61
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Krezus Junior Pasikoniki
Koń holsztyński
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
829.557
829.557
Prędkość
933.439
933.439
Ujeżdżenie
1210.56
1210.56
Galop
599.37
599.37
Kłus
287.825
287.825
Skoki
1385.61
1385.61
Ta klacz ma 467 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Annabeth 5246.36 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja