MaRa

Staż : 1816 dni
Ranking ogólny : 96.
Fundusze : 791 486 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Gniada
16:00
Energia
74%
Zdrowie
100%
Morale
89%

Umiejętności

Suma: 5202.21

Wytrzymałość
375.3685
750.74
Prędkość
444.2865
888.57
Ujeżdżenie
627.515
1255.03
Galop
348.2665
696.53
Kłus
282.2385
564.48
Skoki
523.43
1046.86
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 13 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 164 cm
Płeć: ogierWaga: 478 kg
Maść: Gniada Urodzony: 16.01.2018
Hodowca: Algerina Zarobki: 2 008 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0122
Wyścigi kłusem 0033
Biegi przełajowe 02129
Konkursy skoków 0003
Zawody w ujeżdżeniu 0015
Potencjał genetyczny Suma: 4450.26
Wytrzymałość644.02  Galop596.90
Prędkość763.86  Kłus482.08
Ujeżdżenie1072.18  Skoki891.20
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
62.32
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Amnestii
Koń holsztyński
75.0%
Koń luzytański
25.0%

Jakość

Wytrzymałość
644.028
644.028
Prędkość
763.868
763.868
Ujeżdżenie
1072.18
1072.18
Galop
596.905
596.905
Kłus
482.083
482.083
Skoki
891.2
891.2
Ten koń ma 389 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

5202.21 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja