DOLCEVITA

Staż : 5209 dni
Ranking ogólny : 14.
Fundusze : 3 037 316 475 equus
Historia właścicieli
Kuc Kuc szetlandzki Dereszowata
09:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1455.21

Wytrzymałość
75.4205
150.84
Prędkość
201.9915
403.98
Ujeżdżenie
189.837
379.67
Galop
50.483
100.97
Kłus
26.13
52.26
Skoki
183.7445
367.49
Rasa: Kuc szetlandzkiWiek: 6 lat 8 miesięcy
Gatunek: KucWzrost: 97 cm
Płeć: klaczWaga: 302 kg
Maść: Dereszowata Urodzona: 07.01.2018
Hodowca: oladomagala10

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 2034.02
Wytrzymałość333.06  Galop321.73
Prędkość418.74  Kłus135.70
Ujeżdżenie421.39  Skoki403.37
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-23.81
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Retiro Kuce Szetlandzkie of Tx
Matka: Koń zniknął
Kuc szetlandzki
76.0%
Koń czystej krwi arabskiej
13.3%
Criollo
6.5%
Koń holsztyński
4.2%

Jakość

Wytrzymałość
333.06
333.06
Prędkość
418.747
418.747
Ujeżdżenie
421.399
421.399
Galop
321.735
321.735
Kłus
135.707
Skoki
403.37
403.37
Ta klacz ma 147 gwiazdek doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Zosia nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja