Juliasz

Staż : 4652 dni
Ranking ogólny : 804.
Fundusze : 14 926 837 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń luzytański Skarogniada
08:00
Energia
94%
Zdrowie
80%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3877.97

Wytrzymałość
184.4385
368.88
Prędkość
274.157
548.31
Ujeżdżenie
548.105
1096.21
Galop
365.6235
731.25
Kłus
480.082
960.16
Skoki
86.578
173.16
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 26 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: klaczWaga: 470 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 16.06.2018
Hodowca: ello Zarobki: 5 002 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0012
Zawody w ujeżdżeniu 011530
Potencjał genetyczny Suma: 3793.78
Wytrzymałość429.27  Galop683.96
Prędkość596.03  Kłus883.21
Ujeżdżenie1002.64  Skoki198.65
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
60.45
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
429.277
429.277
Prędkość
596.034
596.034
Ujeżdżenie
1002.64
1002.64
Galop
683.965
683.965
Kłus
883.211
883.211
Skoki
198.657
198.657
Ta klacz ma 322 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Jalousie au Chocolat nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja