Kemot

Staż : 2745 dni
Ranking ogólny : 36.
Fundusze : 8 153 720 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Gniada
21:30
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 6390.88

Wytrzymałość
503.555
1007.11
Prędkość
565.93
1131.86
Ujeżdżenie
738.76
1477.52
Galop
365.117
730.23
Kłus
177.099
354.20
Skoki
844.98
1689.96
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 10 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: ogierWaga: 521 kg
Maść: Gniada Urodzony: 08.12.2017
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 4 195 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0331
Wyścigi kłusem 0027
Biegi przełajowe 02541
Konkursy skoków 0202
Zawody w ujeżdżeniu 0014
Potencjał genetyczny Suma: 5243.40
Wytrzymałość829.33  Galop599.04
Prędkość933.08  Kłus287.92
Ujeżdżenie1209.48  Skoki1384.54
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
829.332
829.332
Prędkość
933.087
933.087
Ujeżdżenie
1209.48
1209.48
Galop
599.043
599.043
Kłus
287.92
287.92
Skoki
1384.54
1384.54
Ten koń ma 466 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

6390.88..5243.40..o nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja