Whhisperer

Staż : 1304 dni
Ranking ogólny : 5302.
Fundusze : 3 343 507 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
13:00
Energia
9%
Zdrowie
100%
Morale
98%

Umiejętności

Suma: 3590.17

Wytrzymałość
179.004
358.01
Prędkość
348.577
697.15
Ujeżdżenie
363.5165
727.03
Galop
493.557
987.11
Kłus
92.9535
185.91
Skoki
317.4785
634.96
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 12 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 482 kg
Maść: Gniada Urodzona: 25.11.2017
Hodowca: KOKOsowa Zarobki: 1 068 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0011
Wyścigi kłusem 0143
Biegi przełajowe 0034
Konkursy skoków 0111
Zawody w ujeżdżeniu 0242
Potencjał genetyczny Suma: 3873.76
Wytrzymałość442.19  Galop1024.05
Prędkość807.97  Kłus212.41
Ujeżdżenie732.02  Skoki655.09
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
52.51
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
442.195
442.195
Prędkość
807.979
807.979
Ujeżdżenie
732.024
732.024
Galop
1024.05
1024.05
Kłus
212.418
212.418
Skoki
655.095
655.095
Ta klacz ma 331 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Pala nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja