KimiKo

Staż : 2575 dni
Ranking ogólny : 99.
Fundusze : 688 066 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń hanowerski Siwa Jabłkowita
10:00
Energia
87%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 5738.79

Wytrzymałość
332.0205
664.04
Prędkość
545.61
1091.22
Ujeżdżenie
597.45
1194.90
Galop
489.1535
978.31
Kłus
136.6805
273.36
Skoki
768.48
1536.96
Rasa: Koń hanowerskiWiek: 22 lata 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 170 cm
Płeć: klaczWaga: 482 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzona: 09.10.2017
Hodowca: WIKISARA4 Zarobki: 2 036 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 01077
Wyścigi kłusem 04139
Biegi przełajowe 012307
Konkursy skoków 0689
Zawody w ujeżdżeniu 0010
Potencjał genetyczny Suma: 4828.54
Wytrzymałość551.46  Galop816.44
Prędkość911.65  Kłus264.87
Ujeżdżenie1007.98  Skoki1276.10
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
551.468
551.468
Prędkość
911.655
911.655
Ujeżdżenie
1007.98
1007.98
Galop
816.448
816.448
Kłus
264.878
264.878
Skoki
1276.11
1276.11
Ta klacz ma 426 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

84 gallop nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja