Troksia.

Staż : 1501 dni
Ranking ogólny : 219.
Fundusze : 60 722 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Cob Irlandzki Skarogniada Tobiano
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 4236.77

Wytrzymałość
709.22
1418.44
Prędkość
76.505
153.01
Ujeżdżenie
571.985
1143.97
Galop
158.7765
317.55
Kłus
76.5055
153.01
Skoki
525.395
1050.79
Rasa: Cob IrlandzkiWiek: 6 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 159 cm
Płeć: ogierWaga: 492 kg
Maść: Skarogniada Tobiano Urodzony: 16.09.2017
Hodowca: Troksia. Zarobki: 68 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 01474
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 4718.36
Wytrzymałość1220.11  Galop807.07
Prędkość403.59  Kłus403.59
Ujeżdżenie982.34  Skoki901.62
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
45.35
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: O 19.68 Unholy Trinity
Matka: K 19.70 Unholy Trinity
Cob Irlandzki
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1220.12
1220.12
Prędkość
403.594
403.594
Ujeżdżenie
982.346
982.346
Galop
807.072
807.072
Kłus
403.598
403.598
Skoki
901.626
901.626
Ten koń ma 416 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

o 20.11 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja