Nolcia

Staż : 1321 dni
Ranking ogólny : 260.
Fundusze : 545 733 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Pinto Kasztanowatosrokata Overo
09:00
Energia
100%
Zdrowie
26%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3548.78

Wytrzymałość
278.64
557.28
Prędkość
461.1435
922.29
Ujeżdżenie
397.5395
795.08
Galop
352.256
704.51
Kłus
79.57
159.14
Skoki
205.241
410.48
Rasa: PintoWiek: 30 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 160 cm
Płeć: ogierWaga: 473 kg
Maść: Kasztanowatosrokata Overo Urodzony: 23.08.2017
Hodowca: sami Zarobki: 1 472 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0433
Wyścigi kłusem 0142
Biegi przełajowe 0455
Konkursy skoków 0022
Zawody w ujeżdżeniu 0003
Potencjał genetyczny Suma: 3575.75
Wytrzymałość603.97  Galop675.70
Prędkość944.39  Kłus196.32
Ujeżdżenie747.22  Skoki408.12
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
60.29
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Krezus Junior Caramel Pleasure
Matka: Koń zniknął
Pinto
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
603.978
603.978
Prędkość
944.39
944.39
Ujeżdżenie
747.226
747.226
Galop
675.702
675.702
Kłus
196.321
196.321
Skoki
408.128
408.128
Ten koń ma 300 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Pom nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja