Obscene08

Staż : 1358 dni
Ranking ogólny : 3273.
Fundusze : 2 831 242 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Cob Irlandzki Izabelowata Tobiano
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 3309.41

Wytrzymałość
425.2485
850.50
Prędkość
143.193
286.39
Ujeżdżenie
347.147
694.29
Galop
281.936
563.87
Kłus
143.0975
286.19
Skoki
314.0845
628.17
Rasa: Cob IrlandzkiWiek: 21 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 158 cm
Płeć: klaczWaga: 468 kg
Maść: Izabelowata Tobiano Urodzona: 24.08.2017
Hodowca: Obscene08 Zarobki: 2 506 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0020
Wyścigi kłusem 0006
Biegi przełajowe 022138
Konkursy skoków 0001
Zawody w ujeżdżeniu 0011
Potencjał genetyczny Suma: 2692.08
Wytrzymałość691.77  Galop462.09
Prędkość230.58  Kłus230.43
Ujeżdżenie561.45  Skoki515.73
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
691.779
691.779
Prędkość
230.588
230.588
Ujeżdżenie
561.458
561.458
Galop
462.095
462.095
Kłus
230.431
230.431
Skoki
515.734
515.734
Ta klacz ma 214 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Lullaby nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja