Yveal

Staż : 953 dni
Ranking ogólny : 1227.
Fundusze : 33 105 894 equus
Historia właścicieli
Pegaz wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Skarogniada
09:00
Energia
79%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 5128.77

Wytrzymałość
293.769
587.54
Prędkość
536.441
1072.88
Ujeżdżenie
480.7965
961.59
Galop
676.691
1353.38
Kłus
143.5135
287.03
Skoki
433.1745
866.35
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 17 lat 8 miesięcy
Gatunek: Pegaz wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 497 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 31.07.2017
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 15 854 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0151718
Wyścigi kłusem 0104
Biegi przełajowe 0005
Konkursy skoków 0225
Zawody w ujeżdżeniu 0214
Potencjał genetyczny Suma: 4247.49
Wytrzymałość485.04  Galop1121.61
Prędkość886.41  Kłus233.05
Ujeżdżenie802.57  Skoki718.77
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
485.044
485.044
Prędkość
886.413
886.413
Ujeżdżenie
802.576
802.576
Galop
1121.62
1121.62
Kłus
233.057
233.057
Skoki
718.779
718.779
Ten koń ma 368 gwiazdek doskonałości.

sangmedusePegaz

wytrzymałość: +3, prędkość: +4, ujeżdżenie: +4

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique2xbleu2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bande2xbleu2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Teo nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja