Kemot

Staż : 2745 dni
Ranking ogólny : 34.
Fundusze : 8 141 920 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń luzytański Siwa Jabłkowita
21:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 5506.49

Wytrzymałość
311.879
623.76
Prędkość
431.23
862.46
Ujeżdżenie
728.005
1456.01
Galop
493.677
987.35
Kłus
641.46
1282.92
Skoki
146.9935
293.99
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 9 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: ogierWaga: 521 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzony: 10.07.2017
Hodowca: Kemot Zarobki: 2 970 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0231
Wyścigi kłusem 0213
Biegi przełajowe 01613
Konkursy skoków 0632
Zawody w ujeżdżeniu 04105
Potencjał genetyczny Suma: 4570.66
Wytrzymałość517.21  Galop823.62
Prędkość718.37  Kłus1063.14
Ujeżdżenie1208.99  Skoki239.31
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
80.06
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
517.217
517.217
Prędkość
718.374
718.374
Ujeżdżenie
1208.99
1208.99
Galop
823.62
823.62
Kłus
1063.14
1063.14
Skoki
239.317
239.317
Ten koń ma 399 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

5506.49..4570.66..o nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja