emilia145

Staż : 382 dni
Ranking ogólny : 17385.
Fundusze : 286 572 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Pinto Kasztanowatosrokata Overo
08:00
Energia
94%
Zdrowie
93%
Morale
89%

Umiejętności

Suma: 2622.46

Wytrzymałość
216.0545
432.11
Prędkość
353.559
707.12
Ujeżdżenie
283.7165
567.43
Galop
241.603
483.21
Kłus
70.2405
140.48
Skoki
146.055
292.11
Rasa: PintoWiek: 25 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 160 cm
Płeć: klaczWaga: 490 kg
Maść: Kasztanowatosrokata Overo Urodzona: 25.05.2017
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 4 280 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0237
Wyścigi kłusem 010920
Biegi przełajowe 0578
Konkursy skoków 0132
Zawody w ujeżdżeniu 0664
Potencjał genetyczny Suma: 2149.93
Wytrzymałość363.40  Galop406.41
Prędkość567.98  Kłus117.18
Ujeżdżenie449.82  Skoki245.12
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Koń zniknął
Pinto
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
363.409
363.409
Prędkość
567.98
567.98
Ujeżdżenie
449.82
449.82
Galop
406.412
406.412
Kłus
117.181
Skoki
245.123
245.123
Ta klacz ma 157 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Korinka nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja