sweet 88 ala

Staż : 3133 dni
Ranking ogólny : 605.
Fundusze : 624 281 599 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Jasnosiwa
11:00
Energia
55%
Zdrowie
95%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 4476.19

Wytrzymałość
384.174
768.35
Prędkość
436.856
873.71
Ujeżdżenie
569.6
1139.20
Galop
140.941
281.88
Kłus
55.6295
111.26
Skoki
650.895
1301.79
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 25 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: klaczWaga: 512 kg
Maść: Jasnosiwa Urodzona: 27.03.2017
Hodowca: szyszunia Zarobki: 4 137 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0160
Wyścigi kłusem 0232
Biegi przełajowe 01561
Konkursy skoków 01981
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 4159.69
Wytrzymałość657.79  Galop475.13
Prędkość740.23  Kłus228.32
Ujeżdżenie959.67  Skoki1098.53
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
657.796
657.796
Prędkość
740.237
740.237
Ujeżdżenie
959.674
959.674
Galop
475.131
475.131
Kłus
228.326
228.326
Skoki
1098.53
1098.53
Ta klacz ma 358 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K☔4159.69//53 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja