małgoosia

Staż : 996 dni
Ranking ogólny : 29960.
Fundusze : 3 180 459 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Ciemnokasztanowata
14:30
Energia
50%
Zdrowie
62%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 2668.30

Wytrzymałość
184.7075
369.42
Prędkość
280.528
561.06
Ujeżdżenie
258.2655
516.53
Galop
322.7235
645.45
Kłus
90.3335
180.67
Skoki
197.5935
395.19
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 11 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 394 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzona: 02.03.2017
Hodowca: Szuan_86 Zarobki: 157 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 3971.05
Wytrzymałość453.15  Galop1048.70
Prędkość829.04  Kłus217.81
Ujeżdżenie750.36  Skoki671.97
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
37.63
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
453.153
453.153
Prędkość
829.045
829.045
Ujeżdżenie
750.362
750.362
Galop
1048.7
1048.7
Kłus
217.814
217.814
Skoki
671.974
671.974
Ta klacz ma 340 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Bellissima nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja