Ruda007

Staż : 1197 dni
Ranking ogólny : 13443.
Fundusze : 14 437 404 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Holenderski koń gorącokrwisty Cremello
17:00
Energia
40%
Zdrowie
100%
Morale
96%

Umiejętności

Suma: 751.85

Wytrzymałość
7.093
14.19
Prędkość
145.9335
291.87
Ujeżdżenie
172.8615
345.72
Galop
13.07
26.14
Kłus
12.7735
25.55
Skoki
24.1955
48.39
Rasa: Holenderski koń gorącokrwistyWiek: 6 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 159 cm
Płeć: ogierWaga: 471 kg
Maść: Cremello Urodzony: 20.02.2017
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 63 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 2270.20
Wytrzymałość122.94  Galop355.69
Prędkość453.75  Kłus246.32
Ujeżdżenie583.21  Skoki508.26
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-33.17
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Holenderka From The land Evil
Holenderski koń gorącokrwisty
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
122.948
Prędkość
453.751
453.751
Ujeżdżenie
583.213
583.213
Galop
355.697
355.697
Kłus
246.323
246.323
Skoki
508.265
508.265
Ten koń ma 170 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Krezus Junior nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja