zmijka

Staż : 2613 dni
Ranking ogólny : 271.
Fundusze : 2 332 920 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Ciemnokasztanowata
11:00
Energia
55%
Zdrowie
10%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3593.66

Wytrzymałość
175.828
351.66
Prędkość
391.592
783.18
Ujeżdżenie
526.428
1052.86
Galop
75.981
151.96
Kłus
22.8245
45.65
Skoki
604.178
1208.36
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 31 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: ogierWaga: 527 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzony: 15.02.2017
Hodowca: zmijka Zarobki: 403 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0201
Wyścigi kłusem 0011
Biegi przełajowe 01253
Konkursy skoków 02115
Zawody w ujeżdżeniu 0101
Potencjał genetyczny Suma: 4032.71
Wytrzymałość637.84  Galop460.76
Prędkość717.64  Kłus221.45
Ujeżdżenie930.42  Skoki1064.58
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
91.35
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
637.848
637.848
Prędkość
717.641
717.641
Ujeżdżenie
930.424
930.424
Galop
460.76
460.76
Kłus
221.45
221.45
Skoki
1064.59
1064.59
Ten koń ma 347 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

o 1064.58 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja