Kemot

Staż : 2745 dni
Ranking ogólny : 37.
Fundusze : 8 172 920 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Gniada
21:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 4563.00

Wytrzymałość
360.3395
720.68
Prędkość
405.433
810.87
Ujeżdżenie
527.255
1054.51
Galop
260.273
520.55
Kłus
125.079
250.16
Skoki
603.12
1206.24
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 13 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 172 cm
Płeć: ogierWaga: 510 kg
Maść: Gniada Urodzony: 11.02.2017
Hodowca: BecauseWhyNot Zarobki: 2 010 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0140
Wyścigi kłusem 0110
Biegi przełajowe 03119
Konkursy skoków 03313
Zawody w ujeżdżeniu 0148
Potencjał genetyczny Suma: 4010.50
Wytrzymałość634.34  Galop458.19
Prędkość713.73  Kłus220.19
Ujeżdżenie925.24  Skoki1058.79
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
87.31
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
634.346
634.346
Prędkość
713.734
713.734
Ujeżdżenie
925.244
925.244
Galop
458.191
458.191
Kłus
220.192
220.192
Skoki
1058.79
1058.79
Ten koń ma 344 gwiazdki doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

4563.00...4010.50..o nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja