efijas1

Staż : 3079 dni
Ranking ogólny : 4055.
Fundusze : 507 231 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Kasztanowata
08:00
Energia
94%
Zdrowie
1%
Morale
96%

Umiejętności

Suma: 2238.05

Wytrzymałość
207.7765
415.55
Prędkość
244.734
489.47
Ujeżdżenie
277.0765
554.15
Galop
64.8575
129.72
Kłus
4.111
8.22
Skoki
320.4675
640.93
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 32 lata
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: ogierWaga: 526 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 06.01.2017
Hodowca: Reliwoof

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 3186.46
Wytrzymałość504.08  Galop364.15
Prędkość567.57  Kłus175.00
Ujeżdżenie734.95  Skoki840.68
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
32.59
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: *Ooo*
Matka: 20 Diyas
Koń holsztyński
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
504.087
504.087
Prędkość
567.578
567.578
Ujeżdżenie
734.955
734.955
Galop
364.15
364.15
Kłus
175.009
Skoki
840.685
840.685
Ten koń ma 262 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

ko nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja