Pulnoll

Staż : 1009 dni
Ranking ogólny : 11769.
Fundusze : 1 611 488 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Skarogniada
11:00
Energia
67%
Zdrowie
87%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 965.05

Wytrzymałość
48.041
96.08
Prędkość
111.1725
222.34
Ujeżdżenie
150.683
301.37
Galop
40.8675
81.73
Kłus
34.8355
69.67
Skoki
96.9275
193.85
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 9 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 172 cm
Płeć: ogierWaga: 422 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 28.12.2016
Hodowca: Pulnoll Zarobki: 2 437 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 001740
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 3210.91
Wytrzymałość507.67  Galop366.95
Prędkość571.72  Kłus176.30
Ujeżdżenie740.71  Skoki847.54
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-18.38
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: 20 Dama z piekieł
Koń holsztyński
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
507.677
507.677
Prędkość
571.724
571.724
Ujeżdżenie
740.712
740.712
Galop
366.956
366.956
Kłus
176.302
Skoki
847.544
847.544
Ten koń ma 264 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Poirot nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja