nrxz

Staż : 719 dni
Ranking ogólny : 358.
Fundusze : 44 994 015 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kara
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 4098.33

Wytrzymałość
235.488
470.98
Prędkość
426.773
853.55
Ujeżdżenie
386.392
772.78
Galop
538.44
1076.88
Kłus
115.794
231.59
Skoki
346.2765
692.55
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 10 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 494 kg
Maść: Kara Urodzona: 02.12.2016
Hodowca: Toudie Zarobki: 2 474 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 02414
Wyścigi kłusem 010128
Biegi przełajowe 08117
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 3617.89
Wytrzymałość413.22  Galop955.30
Prędkość755.10  Kłus198.63
Ujeżdżenie683.76  Skoki611.84
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
413.223
413.223
Prędkość
755.108
755.108
Ujeżdżenie
683.767
683.767
Galop
955.309
955.309
Kłus
198.633
198.633
Skoki
611.848
611.848
Ta klacz ma 305 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

4'000 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja