Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Ciemnokasztanowata
12:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 999.70

Wytrzymałość
26.5395
53.08
Prędkość
136.1595
272.32
Ujeżdżenie
63.5265
127.05
Galop
205.3445
410.69
Kłus
16.0875
32.17
Skoki
52.192
104.38
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 17 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 439 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzona: 24.11.2016
Hodowca: paulaka Zarobki: 76 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 1426.05
Wytrzymałość162.51  Galop377.01
Prędkość298.50  Kłus78.84
Ujeżdżenie267.85  Skoki241.31
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
22.29
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Pistacja * Celer Dameon *
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
162.518
Prędkość
298.502
298.502
Ujeżdżenie
267.852
267.852
Galop
377.018
377.018
Skoki
241.314
241.314
Ta klacz ma 87 gwiazdek doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Automatyczny zakup nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja