BANDOS

Staż : 4907 dni
Ranking ogólny : 624.
Fundusze : 5 531 751 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Ciemnogniada
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 2304.75

Wytrzymałość
119.0735
238.15
Prędkość
266.8245
533.65
Ujeżdżenie
236.665
473.33
Galop
332.769
665.54
Kłus
28.4
56.80
Skoki
168.644
337.29
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 6 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 165 cm
Płeć: ogierWaga: 493 kg
Maść: Ciemnogniada Urodzony: 27.11.2016
Hodowca: BANDOS Zarobki: 1 113 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0239
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0001
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0413
Potencjał genetyczny Suma: 2862.59
Wytrzymałość343.16  Galop744.68
Prędkość606.86  Kłus157.44
Ujeżdżenie531.74  Skoki478.68
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
0.83
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
343.169
343.169
Prędkość
606.863
606.863
Ujeżdżenie
531.741
531.741
Galop
744.688
744.688
Kłus
157.449
Skoki
478.68
478.68
Ten koń ma 229 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

2862.59/480.10 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja