Cat Soup

Staż : 775 dni
Ranking ogólny : 30286.
Fundusze : 2 345 879 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń czystej krwi arabskiej Kasztanowata
20:30
Energia
17%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1306.88

Wytrzymałość
261.0545
522.11
Prędkość
121.5575
243.12
Ujeżdżenie
95.71
191.42
Galop
86.296
172.59
Kłus
28.9845
57.97
Skoki
59.8365
119.67
Rasa: Koń czystej krwi arabskiejWiek: 3 lata 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 157 cm
Płeć: klaczWaga: 432 kg
Maść: Kasztanowata Urodzona: 09.11.2016
Hodowca: Cat Soup

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 2607.62
Wytrzymałość544.94  Galop441.35
Prędkość688.05  Kłus143.08
Ujeżdżenie492.46  Skoki297.70
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-62.98
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
544.949
544.949
Prędkość
688.054
688.054
Ujeżdżenie
492.469
492.469
Galop
441.356
441.356
Kłus
143.084
Skoki
297.707
297.707
Ta klacz ma 204 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K 2607.62 | 755.69 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja