Olcik

Staż : 946 dni
Ranking ogólny : 37.
Fundusze : 11 008 906 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Cob Irlandzki Ciemnokasztanowata Tobiano
16:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 2097.46

Wytrzymałość
356.6205
713.24
Prędkość
33.252
66.50
Ujeżdżenie
262.574
525.15
Galop
124.2215
248.44
Kłus
33.2665
66.53
Skoki
238.7965
477.59
Rasa: Cob IrlandzkiWiek: 7 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 159 cm
Płeć: ogierWaga: 509 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Tobiano Urodzony: 26.10.2016
Hodowca: Emerytowany hodowca

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 3415.54
Wytrzymałość878.55  Galop585.77
Prędkość292.45  Kłus292.61
Ujeżdżenie712.33  Skoki653.80
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
9.18
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Koń zniknął
Cob Irlandzki
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
878.559
878.559
Prędkość
292.455
292.455
Ujeżdżenie
712.33
712.33
Galop
585.772
585.772
Kłus
292.611
292.611
Skoki
653.81
653.81
Ten koń ma 285 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

. nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja