zmijka

Staż : 2613 dni
Ranking ogólny : 271.
Fundusze : 2 333 910 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Skarogniada
11:00
Energia
99%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 4128.10

Wytrzymałość
328.689
657.38
Prędkość
369.081
738.16
Ujeżdżenie
488.63
977.26
Galop
215.2005
430.40
Kłus
104.1665
208.33
Skoki
558.2845
1116.57
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 24 lata 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 172 cm
Płeć: klaczWaga: 539 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 25.10.2016
Hodowca: Kardamon Zarobki: 1 449 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 01345
Konkursy skoków 06312
Zawody w ujeżdżeniu 0100
droite
Potencjał genetyczny Suma: 3606.07
Wytrzymałość570.31  Galop411.80
Prędkość641.48  Kłus197.90
Ujeżdżenie831.76  Skoki952.81
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
570.314
570.314
Prędkość
641.482
641.482
Ujeżdżenie
831.761
831.761
Galop
411.802
411.802
Kłus
197.901
197.901
Skoki
952.81
952.81
Ta klacz ma 305 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K 3606.07/81 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja