Ryuuko

Staż : 3906 dni
Ranking ogólny : 198.
Fundusze : 132 639 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Ciemnokasztanowata
08:00
Energia
94%
Zdrowie
14%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 3161.80

Wytrzymałość
155.2005
310.40
Prędkość
337.1525
674.30
Ujeżdżenie
450.7265
901.45
Galop
88.4075
176.81
Kłus
30.664
61.33
Skoki
518.75
1037.50
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 31 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 172 cm
Płeć: klaczWaga: 515 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzona: 26.09.2016
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 3 515 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 01493
Wyścigi kłusem 05147
Biegi przełajowe 01881
Konkursy skoków 07115
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 3500.05
Wytrzymałość553.41  Galop399.77
Prędkość622.61  Kłus192.10
Ujeżdżenie807.19  Skoki924.95
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
553.41
553.41
Prędkość
622.611
622.611
Ujeżdżenie
807.191
807.191
Galop
399.775
399.775
Kłus
192.102
192.102
Skoki
924.957
924.957
Ta klacz ma 293 gwiazdki doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

3400 UM nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja