Midir

Staż : 288 dni
Ranking ogólny : 30535.
Fundusze : 3 909 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Ciemnokasztanowata
08:00
Energia
76%
Zdrowie
55%
Morale
52%

Umiejętności

Suma: 432.56

Wytrzymałość
53.9865
107.97
Prędkość
54.211
108.42
Ujeżdżenie
32.946
65.89
Galop
40.3385
80.68
Kłus
8.9045
17.81
Skoki
25.893
51.79
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 4 lata 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 371 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzona: 17.09.2016
Hodowca: Zuza1470

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 1184.94
Wytrzymałość134.93  Galop313.35
Prędkość248.85  Kłus64.82
Ujeżdżenie221.67  Skoki201.30
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-66.62
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: K 1129.18 60* ☆ Gʀɪꜱʜᴀ
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
134.936
Prędkość
248.851
248.851
Ujeżdżenie
221.671
221.671
Galop
313.351
313.351
Skoki
201.305
201.305
Ta klacz ma 65 gwiazdek doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Automatyczny zakup nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja