Truskaaawa

Staż : 386 dni
Ranking ogólny : 28110.
Fundusze : 7 818 986 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Ciemnokasztanowata
11:00
Energia
79%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3882.71

Wytrzymałość
301.4945
602.99
Prędkość
338.632
677.26
Ujeżdżenie
456.661
913.32
Galop
219.186
438.37
Kłus
95.971
191.94
Skoki
529.41
1058.82
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 24 lata 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: klaczWaga: 540 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzona: 07.08.2016
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 12 239 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0841
Wyścigi kłusem 0025
Biegi przełajowe 037144
Konkursy skoków 041520
Zawody w ujeżdżeniu 03711
Potencjał genetyczny Suma: 3134.51
Wytrzymałość495.87  Galop358.21
Prędkość557.98  Kłus172.15
Ujeżdżenie723.13  Skoki827.14
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Koń zniknął
Koń holsztyński
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
495.873
495.873
Prędkość
557.984
557.984
Ujeżdżenie
723.136
723.136
Galop
358.217
358.217
Kłus
172.154
Skoki
827.144
827.144
Ta klacz ma 256 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet2xvertbleu2** Nauszniki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Zalia zaw nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja