Emmanuell

Staż : 2652 dni
Ranking ogólny : 2442.
Fundusze : 348 803 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Cob Irlandzki Gniada Tobiano
11:00
Energia
74%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3524.06

Wytrzymałość
508.847
1017.69
Prędkość
115.1395
230.28
Ujeżdżenie
383.5795
767.16
Galop
258.3835
516.77
Kłus
153.7845
307.57
Skoki
342.298
684.60
Rasa: Cob IrlandzkiWiek: 24 lata
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 158 cm
Płeć: klaczWaga: 461 kg
Maść: Gniada Tobiano Urodzona: 29.07.2016
Hodowca: Emmanuell Zarobki: 2 090 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0002
Biegi przełajowe 0743
Konkursy skoków 0032
Zawody w ujeżdżeniu 0000
droite
Potencjał genetyczny Suma: 3028.24
Wytrzymałość781.61  Galop518.12
Prędkość259.12  Kłus259.28
Ujeżdżenie631.66  Skoki578.43
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
97.04
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
781.614
781.614
Prędkość
259.124
259.124
Ujeżdżenie
631.665
631.665
Galop
518.122
518.122
Kłus
259.281
259.281
Skoki
578.436
578.436
Ta klacz ma 245 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Gra 3028.24/81.61 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja