xCampari

Staż : 1468 dni
Ranking ogólny : 576.
Fundusze : 194 875 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń luzytański Bułana
10:00
Energia
55%
Zdrowie
56%
Morale
98%

Umiejętności

Suma: 1737.65

Wytrzymałość
14.161
28.32
Prędkość
23.321
46.64
Ujeżdżenie
334.7005
669.40
Galop
216.593
433.19
Kłus
273.7435
547.49
Skoki
6.305
12.61
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 28 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: klaczWaga: 483 kg
Maść: Bułana Urodzona: 06.07.2016
Hodowca: - Clarice -

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 3181.95
Wytrzymałość359.94  Galop573.51
Prędkość500.17  Kłus740.41
Ujeżdżenie841.30  Skoki166.59
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
30.19
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: K 3203.02
Koń luzytański
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
359.943
359.943
Prędkość
500.177
500.177
Ujeżdżenie
841.303
841.303
Galop
573.51
573.51
Kłus
740.419
740.419
Skoki
166.595
Ta klacz ma 262 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K 3181.95 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja