Norissa

Staż : 2328 dni
Ranking ogólny : 6227.
Fundusze : 2 595 209 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń luzytański Skarogniada
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 546.03

Wytrzymałość
50.3745
100.75
Prędkość
70.695
141.39
Ujeżdżenie
60.2755
120.55
Galop
52.945
105.89
Kłus
27.597
55.19
Skoki
11.128
22.26
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 17 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: klaczWaga: 471 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 01.07.2016
Hodowca: Emerytowany hodowca

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 1172.06
Wytrzymałość132.79  Galop211.23
Prędkość183.99  Kłus272.46
Ujeżdżenie310.30  Skoki61.27
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-2.32
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: kupisz konie? pisz No5 Siopi
Koń luzytański
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
132.793
Prędkość
183.99
Ujeżdżenie
310.302
310.302
Galop
211.235
211.235
Kłus
272.466
272.466
Ta klacz ma 65 gwiazdek doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

16 lat nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja