Ringeril

Staż : 4291 dni
Ranking ogólny : 96.
Fundusze : 23 463 078 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Skarogniada
08:00
Energia
100%
Zdrowie
22%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1412.75

Wytrzymałość
12.3275
24.66
Prędkość
215.1925
430.38
Ujeżdżenie
115.643
231.29
Galop
292.5155
585.03
Kłus
0
0.00
Skoki
70.696
141.39
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 30 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: ogierWaga: 532 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 06.06.2016
Hodowca: Kitka

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 2665.93
Wytrzymałość304.32  Galop704.39
Prędkość556.64  Kłus146.44
Ujeżdżenie503.46  Skoki450.67
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
18.29
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: 76 kopii No15 Siopi
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
304.329
304.329
Prędkość
556.641
556.641
Ujeżdżenie
503.46
503.46
Galop
704.39
704.39
Kłus
146.44
Skoki
450.674
450.674
Ten koń ma 210 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

sosna anglosaska nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja