Under

Staż : 3502 dni
Ranking ogólny : 32.
Fundusze : 491 647 130 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Cremello
11:00
Energia
89%
Zdrowie
92%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3690.73

Wytrzymałość
209.7715
419.54
Prędkość
388.9105
777.82
Ujeżdżenie
345.176
690.35
Galop
489.8525
979.71
Kłus
102.278
204.56
Skoki
309.3765
618.75
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 25 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 486 kg
Maść: Cremello Urodzona: 27.04.2016
Hodowca: Foglia Zarobki: 1 431 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 00612
Wyścigi kłusem 0024
Biegi przełajowe 0012
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0426
Potencjał genetyczny Suma: 3071.84
Wytrzymałość350.77  Galop811.85
Prędkość640.81  Kłus168.64
Ujeżdżenie580.20  Skoki519.54
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
63.58
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
350.779
350.779
Prędkość
640.817
640.817
Ujeżdżenie
580.206
580.206
Galop
811.852
811.852
Kłus
168.641
Skoki
519.548
519.548
Ta klacz ma 251 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Anglik 5 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja