Kemot

Staż : 2745 dni
Ranking ogólny : 34.
Fundusze : 8 141 920 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Quarter Horse Kasztanowata
11:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3705.62

Wytrzymałość
532.08
1064.16
Prędkość
209.647
419.29
Ujeżdżenie
433.034
866.07
Galop
288.403
576.81
Kłus
65.835
131.67
Skoki
323.8115
647.62
Rasa: Quarter HorseWiek: 24 lata 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 160 cm
Płeć: klaczWaga: 499 kg
Maść: Kasztanowata Urodzona: 23.04.2016
Hodowca: waldek74 Zarobki: 11 816 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 01250
Konkursy skoków 0310
Zawody w ujeżdżeniu 0000
droite
Potencjał genetyczny Suma: 3000.64
Wytrzymałość794.45  Galop474.23
Prędkość342.44  Kłus164.55
Ujeżdżenie691.44  Skoki533.48
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
794.459
794.459
Prędkość
342.449
342.449
Ujeżdżenie
691.449
691.449
Galop
474.235
474.235
Kłus
164.558
Skoki
533.487
533.487
Ta klacz ma 244 gwiazdki doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

3705.62...3000.64..k nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja