bueza123

Staż : 1104 dni
Ranking ogólny : 28983.
Fundusze : 258 226 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Ciemnokasztanowata
16:00
Energia
56%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 2911.51

Wytrzymałość
238.3755
476.75
Prędkość
289.5095
579.02
Ujeżdżenie
320.8085
641.62
Galop
146.5855
293.17
Kłus
63.856
127.71
Skoki
396.622
793.24
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 11 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 172 cm
Płeć: ogierWaga: 512 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzony: 18.03.2016
Hodowca: bueza123 Zarobki: 431 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0011
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 2843.33
Wytrzymałość449.26  Galop324.65
Prędkość505.82  Kłus156.01
Ujeżdżenie655.35  Skoki752.20
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
31.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
449.264
449.264
Prędkość
505.828
505.828
Ujeżdżenie
655.355
655.355
Galop
324.659
324.659
Kłus
156.013
Skoki
752.209
752.209
Ten koń ma 227 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Dysproz nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja