Jooli

Staż : 803 dni
Ranking ogólny : 14355.
Fundusze : 30 359 144 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń czystej krwi arabskiej Bułana
20:00
Energia
20%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3083.16

Wytrzymałość
306.346
612.69
Prędkość
450.954
901.91
Ujeżdżenie
306.874
613.75
Galop
272.295
544.59
Kłus
72.2945
144.59
Skoki
132.8185
265.64
Rasa: Koń czystej krwi arabskiejWiek: 9 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 157 cm
Płeć: ogierWaga: 469 kg
Maść: Bułana Urodzony: 17.03.2016
Hodowca: Jooli Zarobki: 2 717 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 012187
Wyścigi kłusem 08127
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0010
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 2824.04
Wytrzymałość589.75  Galop477.73
Prędkość745.30  Kłus155.06
Ujeżdżenie533.58  Skoki322.58
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
81.02
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
589.759
589.759
Prędkość
745.307
745.307
Ujeżdżenie
533.587
533.587
Galop
477.732
477.732
Kłus
155.069
Skoki
322.583
322.583
Ten koń ma 225 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

tapisclassique2xrouge2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Ghosty Cupcake nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja