dotka

Staż : 872 dni
Ranking ogólny : 9387.
Fundusze : 3 665 107 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Cob Irlandzki Kara
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 1686.45

Wytrzymałość
234.3635
468.73
Prędkość
78.4115
156.82
Ujeżdżenie
130.1315
260.26
Galop
152.185
304.37
Kłus
78.4855
156.97
Skoki
169.648
339.30
Rasa: Cob IrlandzkiWiek: 16 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 159 cm
Płeć: klaczWaga: 490 kg
Maść: Kara Urodzona: 16.03.2016
Hodowca: dotka

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 2038.28
Wytrzymałość524.39  Galop349.05
Prędkość174.41  Kłus174.59
Ujeżdżenie425.36  Skoki390.46
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
34.24
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Triss
Cob Irlandzki
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
524.397
524.397
Prędkość
174.413
Ujeżdżenie
425.362
425.362
Galop
349.051
349.051
Kłus
174.593
Skoki
390.463
390.463
Ta klacz ma 147 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Cob K-2038.28 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja