Yuwa

Staż : 917 dni
Ranking ogólny : 14015.
Fundusze : 138 056 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Cob Irlandzki Ciemnokasztanowata Tobiano
08:00
Energia
100%
Zdrowie
89%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1199.00

Wytrzymałość
99.266
198.53
Prędkość
17.7735
35.55
Ujeżdżenie
217.8175
435.63
Galop
40.2185
80.44
Kłus
17.791
35.58
Skoki
206.635
413.27
Rasa: Cob IrlandzkiWiek: 5 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 159 cm
Płeć: ogierWaga: 458 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Tobiano Urodzony: 12.02.2016
Hodowca: Yuwa Zarobki: 329 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0946
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 2115.46
Wytrzymałość544.24  Galop362.53
Prędkość181.31  Kłus181.55
Ujeżdżenie440.22  Skoki405.58
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
17.53
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Viator Jah is No Secret
Matka: Koń zniknął
Cob Irlandzki
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
544.242
544.242
Prędkość
181.316
Ujeżdżenie
440.224
440.224
Galop
362.535
362.535
Kłus
181.558
Skoki
405.586
405.586
Ten koń ma 156 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Wir | PG 2115.46 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja