genia98

Staż : 1242 dni
Ranking ogólny : 1297.
Fundusze : 11 688 150 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Izabelowata
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 2686.90

Wytrzymałość
88.892
177.78
Prędkość
303.114
606.23
Ujeżdżenie
279.5155
559.03
Galop
393.594
787.19
Kłus
27.7315
55.46
Skoki
250.602
501.20
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 14 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 476 kg
Maść: Izabelowata Urodzona: 14.01.2016
Hodowca: genia98 Zarobki: 1 415 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 01671
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 01140
Konkursy skoków 0544
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 2472.28
Wytrzymałość282.23  Galop653.72
Prędkość515.75  Kłus135.66
Ujeżdżenie467.00  Skoki417.89
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
97.57
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
282.235
282.235
Prędkość
515.757
515.757
Ujeżdżenie
467.001
467.001
Galop
653.725
653.725
Kłus
135.67
Skoki
417.897
417.897
Ta klacz ma 190 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

kupon nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja