Kurokami

Staż : 1465 dni
Ranking ogólny : 2348.
Fundusze : 4 181 200 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń czystej krwi arabskiej Siwa w hreczce
11:00
Energia
74%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1920.80

Wytrzymałość
215.9635
431.93
Prędkość
321.724
643.45
Ujeżdżenie
216.574
433.15
Galop
126.6325
253.26
Kłus
35.5535
71.11
Skoki
43.9535
87.91
Rasa: Koń czystej krwi arabskiejWiek: 10 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 158 cm
Płeć: klaczWaga: 461 kg
Maść: Siwa w hreczce Urodzona: 19.08.2015
Hodowca: Kurokami Zarobki: 1 103 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0327
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0011
Potencjał genetyczny Suma: 2187.80
Wytrzymałość456.90  Galop370.36
Prędkość577.09  Kłus120.12
Ujeżdżenie413.49  Skoki249.82
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
33.52
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
456.905
456.905
Prędkość
577.092
577.092
Ujeżdżenie
413.49
413.49
Galop
370.363
370.363
Kłus
120.125
Skoki
249.822
249.822
Ta klacz ma 162 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Mai nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja