Palka55555

Staż : 3490 dni
Ranking ogólny : 1845.
Fundusze : 1 963 072 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
92%

Umiejętności

Suma: 1386.72

Wytrzymałość
31.1315
62.26
Prędkość
175.896
351.79
Ujeżdżenie
180.417
360.83
Galop
230.0015
460.00
Kłus
17.5555
35.11
Skoki
58.3565
116.71
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 9 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: ogierWaga: 480 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 15.03.2015
Hodowca: Palka55555 Zarobki: 351 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0321
Wyścigi kłusem 0001
Biegi przełajowe 0001
Konkursy skoków 0001
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 1768.76
Wytrzymałość202.06  Galop466.89
Prędkość369.52  Kłus97.08
Ujeżdżenie334.00  Skoki299.19
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
37.88
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
202.067
202.067
Prędkość
369.52
369.52
Ujeżdżenie
334.002
334.002
Galop
466.896
466.896
Skoki
299.193
299.193
Ten koń ma 119 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

tapisclassique2xnoir2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Krezus Junior nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja