Stejsi22

Staż : 643 dni
Ranking ogólny : 30273.
Fundusze : 267 759 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Brudnokasztanowata
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1214.59

Wytrzymałość
36.8645
73.73
Prędkość
85.853
171.71
Ujeżdżenie
182.969
365.94
Galop
176.731
353.46
Kłus
57.885
115.77
Skoki
66.9935
133.99
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 9 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 163 cm
Płeć: klaczWaga: 474 kg
Maść: Brudnokasztanowata Urodzona: 15.02.2015
Hodowca: Stejsi22 Zarobki: 481 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0012
Wyścigi kłusem 0101
Biegi przełajowe 0200
Konkursy skoków 0101
Zawody w ujeżdżeniu 0011
Potencjał genetyczny Suma: 2020.99
Wytrzymałość265.06  Galop432.15
Prędkość401.49  Kłus251.71
Ujeżdżenie441.56  Skoki228.99
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
13.53
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Miss <3
Koń pełnej krwi angielskiej
42.0%
Koń luzytański
39.0%
Koń czystej krwi arabskiej
19.0%

Jakość

Wytrzymałość
265.063
265.063
Prędkość
401.496
401.496
Ujeżdżenie
441.567
441.567
Galop
432.153
432.153
Kłus
251.712
251.712
Skoki
228.999
228.999
Ta klacz ma 146 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique2xvert2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bande2xvert2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Arizona nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja