krzyś34

Staż : 2435 dni
Ranking ogólny : 6711.
Fundusze : 7 357 410 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Dereszowata
19:00
Energia
31%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 1714.38

Wytrzymałość
104.6565
209.31
Prędkość
190.943
381.89
Ujeżdżenie
182.1105
364.22
Galop
221.029
442.06
Kłus
32.312
64.62
Skoki
126.137
252.27
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 20 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 165 cm
Płeć: ogierWaga: 460 kg
Maść: Dereszowata Urodzony: 16.08.2014
Hodowca: krzyś34 Zarobki: 4 992 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0111539
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0001
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 1381.53
Wytrzymałość204.85  Galop302.12
Prędkość288.13  Kłus89.53
Ujeżdżenie274.74  Skoki222.13
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
74.32
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
204.853
204.853
Prędkość
288.138
288.138
Ujeżdżenie
274.749
274.749
Galop
302.124
302.124
Skoki
222.135
222.135
Ten koń ma 82 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique2xvioletblanc2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonnet2xrougevert2** Nauszniki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bande2xvert2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Bergen nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja